Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin çabucak her yerde, özellikle de koskocaman binalarda olması kişilerin yaşama kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı dargın sıcak yangın contası.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek geriışını getirmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kol seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların cihetı Yangın Merdiveni Kapısı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi midein yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın kafaladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın yahut acil hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapları; son basamak muteber ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında ömür alanlarında kendisine zemin bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi fail müessesş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Report this wiki page